Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

star vote post

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?  son zamanlarda çok önemli bir  popülerite kazanan fakat sahip olduğu özelliği Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi kendisinden daha fazla popüler olan uygulamalara kaptırması sebebiyle yok olmaya yüz tutun sosyal medya uygulamalarından biridir. İnsanların bu uygulamayı aktif olarak kullanmamasından kaynaklı olarak orada bulunan resimlerini ortadan kaldırmak için Snapchat Hesabı Nasıl Silinir? işlemine başvurduğunun farkındayız ve bu işlemi nasıl yapabileceğiniz ile ilgili bilgileri sizlere net bir şekilde vereceğiz. Bu işlem çok kolay olsa da hesabı sildiğiniz zaman hemen erişime kapanmıyor. Uygulamanın yayıncıları tarafından belirlenen 30 günlük sürenin dolmasının ardından hesabınız tamamen silinerek ulaşıma engellenmiş bir hale geliyor. Kısacası daha da geri alınması mümkün olmuyor.

Snapchat Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Snapchat hesabı tamamen kapatma işlemi internet sitesi aracılığıyla yapılıyor. Bu işlem uygulama üzerinden gerçekleştirilemediği için bu yolu bilmeyen kişilerde hesap silme adımlarında oldukça zorlanıyor. Ancak aşağıdaki adımları takip ederek hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Snapchat hesap silme sayfasına buradan erişin.
  2. Uygulamaya giriş yaparken kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizi girerek oturum açın.
  3. Tekrardan kullanıcı adı ve şifreniz istendiğinde yine giriş yapın.
  4. Hesabınıza bağlı olan telefon numarasına kod gönderilecek. Bu kodu doğru bir şekilde girin.
  5. Sunulan seçeneklerden “Hesap Silme” işlemini tercih edin.
  6. İşlemi başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra pencereyi kapatabilirsiniz.
Snapchat Hesabı Nasıl Silinir
Snapchat Hesabı Nasıl Silinir

Snapchat’ı Tarayıcı Üzerinden Nasıl Kullanılırım?

Snapchat hesabı tamamen kapatma işlemini gerçekleştirdikten sonra bekleme süresi olan 30 günlük süre içerisinde hesaba tekrar giriş yaparsanız hesap silme işlemi iptal edilecek ve hesabınızı aktif olarak kullanmaya devam edeceksiniz. Snapchat hesap silme iptal etme işlemini gerçekleştirmek için telefon, tablet veya bilgisayardan hesaba giriş yapmanız yeterlidir. Aşağıdaki adımları takip ederek snapchat hesabına tarayıcıdan giriş yapabilirsiniz.

  1. Buraya tıklayarak Snapchat web sitesine giriş yapın.
  2. Açılan ekranda uygulamada kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
  3. Hesabınızın oturumu açılacaktır.

Hesabınızı sildikten sonra tekrardan aktif etmek için uygulamadan giriş yapmanız yeterli olmuyor. Bu sebeple internet sitesi aracılığıyla giriş yaparak aktifleştirme işlemini başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Not : Akıllı Telefonların Özellikleri Hakkında Konumuzda iPhone Ses Dosyalarını Farklı Cihaza Gönderme Makalemizi de Okuyabilirsiniz.

Yorum yapın